Udon-nuudelit gado gado -kastikkeella ja rapeaa valkosipulia chiliöljyssä
1 paketti udon-nuudeleita
kurkkua
rapeaa valkosipulia chiliöljyssä (esim. Pirkka)
gado gado -kastiketta (katso resepti aiemmasta postauksesta)
tuoretta thai-basilikaa
Tee näin
Aloita gado gado -kastikkeen valmistuksesta. Reseptin löydät gado gado -salaatin reseptistä (uusi resepti viikossa 38/52) täältä.
Vinkki! Lisää kastikkeeseen vettä tai kookosmaitoa, jotta se on riittävän notkeaa nuudelien kastikkeeksi.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Sekoita kastike huolellisesti lämpimiin nuudeleihin. Lisää koristeeksi ja maun mukaan rapeaa valkosipulia chiliöljyssä.
Leikkaa kurkusta pitkulaisia soiroja annoksen päälle. Koristele halutessasi thai-basilikalla.
Tavoitteena - ei lupauksena - tänä vuonna on kokeilla joka viikko uutta reseptiä. Siis sellaista, jota en ole aiemmin valmistanut. Aikataulusta saa lipsua matkojen vuoksi, mutta vuoden lopussa kasassa pitäisi kuitenkin olla 52 uutta kokkailuideaa. Reseptin lisäksi mukaan julkaisuun pääsee arvio jatkoon / ei jatkoon kulloisenkin syöjäporukan tuomiosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti