Tavoitteena - ei lupauksena - tänä vuonna on kokeilla joka viikko uutta reseptiä. Siis sellaista, jota en ole aiemmin valmistanut. Aikataulusta saa lipsua matkojen vuoksi, mutta vuoden lopussa kasassa pitäisi kuitenkin olla 52 uutta kokkailuideaa. Reseptin lisäksi mukaan julkaisuun pääsee arvio jatkoon / ei jatkoon kulloisenkin syöjäporukan tuomiosta.
Linkki alkuperäiseen reseptiin
Pippurisulatejuusto kaurakermasta
1 purkki Pirkka kauraruoka pippuria (2,5 dl)
2 rkl agar agaria
(suolaa)
(mausteita oman maun mukaan)
Tee näin
Miten tuunasin
Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin juustonmakuista kaurakermaa, meillä testissä pippurikaurakerma. Pippuriversioon lisäsin hieman suolaa.
Miltä maistui?
Pippuriselta! Koostumus oli pehmeää, hieman tahmeaa kuten viipalesulatejuustot. Makua oli enemmän kuin monessa valmistuotteessa.
Jos käytät riisikakkuja leivän sijaan, tämä juusto antaa hieman yksitoikkoisille riisikakuille reippaasti uutta twistiä. Erinomaista riisikakun päällä tomaattiviipaleiden kanssa.
Ei mikään kaunistus, mutta maku oli hyvä! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti