Smetanakuha uunissa
600 g nahatonta ja ruodotonta kuhafilettä
suolaa
120 g smetanaa
2 tl sitruunamehua
valkopippuria
Voiteluun
tilkka rypsiöljyä
Pinnalle
silputtua lehtipersiljaa
Tee näin
Voitele uunivuoka ja nosta kuhafileet siihen. Mausta suolalla.
Sekoita smetanaan sitruunamehu ja pippuri. Levitä seos kalojen päälle.
Kypsellä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Kypsennysaika riippuu kalafileiden paksuudesta.
Koristele valmis ruoka persiljalla.
Tarjoa esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja höyrytetyn parsakaalin kera.
Salviavoikuhan sijaan kokeiltiin tällä kertaa Yhteishyvän kuhareseptia. Tuulahdus suoraan menneiltä vuosikymmeniltä, jolloin kala kuorrutettiin smetanalla. Maku oli erinomainen! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti